Home / archiefcentraal / poll online inzien van medisch dossier

poll online inzien van medisch dossier

Naast dat de burgers hun eigen dossier in kunnen zien, kunnen zij er ook voor kiezen om gegevens te delen met hun zorgverleners. Ieder kan voor zichzelf bepalen welke gegevens zij straks willen delen. Bruno Bruins (VVD), minister van Zorg en Sport zal 3 miljoen euro subsidiëren voor de ontwikkeling van deze persoonlijke gezondheidsomgeving (pgo), oftewel uw eigen medisch dossier. Het systeem van het PGO zal zeer hoge eisen stellen om te kunnen inloggen en het moet beter beveiligd worden dan die van de DigiD.

Is het een goede zaak dat iedereen straks zijn medisch dossier kan inzien of denkt u dat dit te veel risico’s met zich mee brengt? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

[poll id=251]

Landelijke invloed op gemeenteraadsverkiezingen
In de poll van vorige week werd u gevraagd wat u vond van de invloed die landelijke partijen hebben gemeenteraadsverkiezingen. Uit de poll blijkt 77% het eens is met de stelling ‘Landelijke partijen moeten zich niet bemoeien met de gemeenteraadsverkiezingen’.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.