poll landelijke invloed op gemeenteraadsverkiezingen

Zo promootte landelijk CDA-leider Sybrand Buma zijn lokale partij uit Tubbergen in een tv-commercial. Iets wat een lokale partij financieel nooit zal lukken. Daarnaast was SGP-leider Kees van der Staaij in Amsterdam, omdat zijn partij voor het eerst deelnam aan de verkiezingen daar. Eerlijk? Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover!

 

[poll id=249]

Sleepwet
Afgelopen week werd u gevraagd wat u ging stemmen tijdens het aankomende raadgevende referendum. Op 21 maart kunt u uw mening geven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Meer dan 407.000 mensen hadden de petitie getekend voor een referendum. Uit de poll blijkt dat 44% van de stemmers voor deze wet is en 37% tegen. Ook gaf een klein deel aan het nog niet te weten of uberhaupt niet te gaan stemmen op het referendum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.