Home / archiefcentraal / poll landelijke invloed op gemeenteraadsverkiezingen

poll landelijke invloed op gemeenteraadsverkiezingen

Zo promootte landelijk CDA-leider Sybrand Buma zijn lokale partij uit Tubbergen in een tv-commercial. Iets wat een lokale partij financieel nooit zal lukken. Daarnaast was SGP-leider Kees van der Staaij in Amsterdam, omdat zijn partij voor het eerst deelnam aan de verkiezingen daar. Eerlijk? Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover!

 

[poll id=249]

Sleepwet
Afgelopen week werd u gevraagd wat u ging stemmen tijdens het aankomende raadgevende referendum. Op 21 maart kunt u uw mening geven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Meer dan 407.000 mensen hadden de petitie getekend voor een referendum. Uit de poll blijkt dat 44% van de stemmers voor deze wet is en 37% tegen. Ook gaf een klein deel aan het nog niet te weten of uberhaupt niet te gaan stemmen op het referendum.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.