poll ik stop met facebook

Mensen op social media waren fel over het lek en plaatsten massaal op hun kanalen ‘#DeleteFacebook’. 

Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook, maakte zich er volgens meerdere mensen nogal makkelijk vanaf. Enkele dagen later liet hij paginagrote advertenties plaatsen in grote Engelse en Amerikaanse kranten. ‘We have a responsibility to protect your information. If we can’t, we don’t deserve it’, aldus Zuckerberg.

Wij willen graag weten of onze lezers overwegen om hun Facebook-account te verwijderen na het grote lek. 

[poll id=252]

Online inzien van medisch dossier
De poll van vorige week ging over het online medisch dossier. Naar alle waarschijnlijkheid kan iedereen over een jaar zijn of haar medisch dossier online inzien. Een hele vernieuwing, en met de nodige risico’s. Toch was een groot gedeelte blij dat ze straks vanaf de computer hun medische dossier kunnen inzien. 74% gaf aan ‘eens’ te zijn met de stelling; ‘ik ben blij dat ik straks mijn medisch dossier online kan inzien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.