politieke partijen olst wijhe maken zich klaar voor aan komende verkiezingen

Alle verkiezingsprogramma’s van de partijen uit de gemeente Olst-Wijhe zijn inmiddels bekend en staan online. Deze zijn te vinden op de website van de gemeente. 

Opmerkelijk is dat het CDA haar verkiezingsprogramma onder andere in het dialect, oftwel plat, heeft gepresenteerd. Daarnaast is het programma van het CDA ook in het ABN te lezen. Het verkiezingsprogramma in het dialect telt drie pagina’s. De ander is uitgebreider, deze telt er namelijk 18. 

GemeenteBelangen, dat dit jaar haar 40-jarig bestaan viert, heeft een programma dat bestaat uit 23 pagina’s. De partij telt momenteel 4 raadszetels. Nieuwkomer GroenLinks wil dit jaar ook haar bijdrage leveren aan de komende vier jaar van Olst-Wijhe. Het programma telt 16 pagina’s.

D66 heeft op dit moment 3 zetels in de gemeenteraad. Het verkiezingsprogramma  telt 34 pagina’s.

Het programma van de PvdA  is iets korter vergeleken met de rest, deze telt 10 pagina’s. Tot slot de VVD  met 16 pagina’s. Bij hen worden vier van de zes eerste plekken op de lijst ingenomen door nieuwkomers.

De verschillende verkiezingsprogramma’s kunnen vragen bij u oproepen over kleine en grote zaken. Heeft u vragen voor een partij of aan een individuele kandidaat? Schrijf ze hieronder of stuur een mail naar onderstaand e-mail adres, dan zorgen wij voor het antwoord.

Tevens kunnen ook kandidaten mailen. Zij die hun partij nader willen toelichten of die wat te vertellen hebben over hoe zij als partij de komende vier jaar zien.

Mailen kan naar:
gerlant@regiobode.nl 

[poll id=248]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.