politiek cafe in dorpshuus heino

Heino wil bovendien weten of raadsleden gemeente-breed kunnen en willen denken, of de te besteden miljoenen aan Kruispunt Bos redelijk zijn als in het westen bijna alle kosten aan de wegen door het Rijk worden betaald. En of Mariënheem daarmee kind van de rekening wordt? Op 7 maart 2018 mogen de kandidaten vertellen hoe ze tegen deze zaken aankijken en hun speerpunten presenteren.

Daarnaast worden er enkele stellingen geponeerd. Natuurlijk is er ruimte voor debat en het stellen van vragen. Aanvang is om 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.30 uur). De entree is gratis. Graag aanmelding vooraf via politiekcafe@dorpshuusheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.