plaatselijk belang lemele houdt ledenvergadering

Naast de reguliere punten zal er aandacht zijn voor wonen in Lemele. Theo Solen geeft een toelichting op de CPO en de bouwplannen. Ryco Energieadvies uit Ommen is bereid gevonden voorlichting te geven aan de inwoners van Lemele, over hoe ze kunnen besparen op energie. Hij heeft dit onder andere in Vilsteren ook gedaan en heeft heel wat mensen kunnen helpen door een besparing te realiseren.

Na de pauze is het tijd om kennis te maken met de nieuwe burgemeester Hans Vroomen en is er ruimte om hem vragen te stellen. De avond wordt afgesloten met een lijsttrekkersdebat. De lijsttrekkers voor de verkiezing van de Ommer gemeenteraad op 21 maart presenteren zich en vertellen in het kort wat ze voor een kleine kern als Lemele kunnen betekenen. De stellingen of vragen zijn ingebracht door de inwoners van Lemele.

Het belooft een avond te worden met een gevarieerd en interessant programma voor jong en oud. Alle leden zijn van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.