Home / archiefcentraal / peter schulting zorgt bijna voor stunt in ster van zwolle

peter schulting zorgt bijna voor stunt in ster van zwolle

Foto: Peter Schulting zoekt warmte na afloop van de ijskoude Ster van Zwolle

Ondertussen gaat ook zijn wielercarrière gewoon door. Na een lange winterstop stond zaterdag de eerste klassieker op het programma, de klassieker Ster van Zwolle, de traditionele opener van het wielerseizoen.

In de barre kou zochten de renners lang beschutting bij elkaar. Tot op de dijk bij Genemuiden het spel op de wagen ging. Zestien renners knepen ertussenuit en bleven definitief uit de greep van het peloton. De koers werd hard gemaakt. De ene na de andere renner viel weg, tot uiteindelijk zes geweldenaars over bleven. Onder die zes Peter Schulting. Met de laatste kilometer in zicht probeerde de renner van Monkey Town te ontsnappen, maar hij werd kort voor de finish bijgehaald. Maarten van Trijp van de Destil-formatie won de sprint voor Jaap Kooiman en René Hooghiemster. Schulting eindigde als vijfde.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.