Home / archiefcentraal / peter moorman waarom zou je vandaag gaan stemmen

peter moorman waarom zou je vandaag gaan stemmen

Het afgelopen jaar heb ik mijn ervaringen gedeeld als raadslid in de gemeente Raalte. Vandaag zijn de verkiezingen en ik hoop dat ik nog eens vier jaar volksvertegenwoordiger mag zijn in de Raad. Ik ga nu niet vertellen waarom je op mij moet gaan stemmen. Aan zieltjes winnen hebben we de afgelopen weken volop gedaan, maar vandaag gaat het erom dat je naar de stembus gaat en je stem uitbrengt. Dat is het allerbelangrijkste. Je stem mag niet verloren gaan.

Ik kan hier een heel verhaal ophangen over het belang van de gemeente, maar dat ga ik niet doen. In het filmpje “Waarom zou je gaan stemmen” van ProDemos wordt speciaal voor jongeren uitgelegd waarom het belangrijk is dat je gaat stemmen! Dit filmpje is voor iedereen interessant. Om te weten wat de gemeente voor je doet is ook het filmpje “Wat doet de gemeente voor jou” leuk om te kijken.

Mijn oproep: maak gebruik van je democratisch recht en ga stemmen!

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/N5N4tccryiI”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/eIL0GcocuyU”]

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.