pensionado saai

Geen mobiel op tafel en geen smartwatch om, zo zijn de regels. Een smartwatch, denkt u dat ik dat kan betalen? Hoe herkent u deze dan? Tja…dat is een goede vraag, maar ik weet het antwoord. Ik heb de plaatjes opgezocht op internet en weet nu dat zo’n horloge op een gewoon horloge lijkt.

Geen eten en drinken op tafel. Och, een beetje water mag toch wel, ik moet soms zo hoesten. Gelukkig heb ik dropjes in mijn tas, die leg ik dan bij je neer.

Mag ik naar het toilet? Wat is mijn antwoord? Tja, maar ik moet zo nodig. Jammer dan, dan dweilen we straks wel even.

Moesten we een koptelefoon mee nemen? Die heb ik niet bij me, ik dacht dat het een ander examen betrof…

Ben ik te laat? Tja, de bus en trein reden niet op tijd. Wat? Mag ik geen examen doen? Wat flauw!

Waarom heeft u hakken? Als u loopt, hoor ik dat zo goed, u stoort mij.

Ik werd afgeleid door een zingend vogeltje in de boom aan de overkant van het plein……

Ik loop een controlerondje op mijn tenen, daar ligt de deksel van de rekenmachine wel heel opvallend naast de computer. Aan de binnenkant formules, steekwoorden en ezelsbruggetjes. Inleveren en dus….een procesverbaal.

Ach, heb ik weer wat te doen. Anders is het wel saai….opletten en wachten tot de tijd om is. Ik zit weer en kijk wederom naar hun achterkanten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.