pensionado reclame

Een multifocale bril of zoekt hij een multivocale bril? Zijn charmante knipoogje naar de verkoopster liegt er niet om. Daarna ga je zeker overstag om een van de vele verkooppunten te gaan bezoeken.

Neem dan Specseavers, zij gaan op de romantische toer om mensen te doen geloven, dat zij de beste brillen verkopen. In de reclame gooide het meisje argeloos de ring in het water, terwijl de jongen al op zijn knieën zat om haar ten huwelijk te vragen. Wat te denken van twee verliefde mensen die elkaar hardlopend tegemoet gaan en door de slechte ogen niet in elkaars armen vliegen. Dat kan ook niet anders in zo’n tempo! De romantiek is ver te zoeken, maar met een bril op, komt het allemaal goed.

Ik heb veel monturen versleten in mijn leven. Monturen, die pasten bij het modebeeld van toen. Grote gezichtsbedekkende, professorlookachtige en onzichtbare fragiele monturen, ze staan allemaal op de foto. Dan denk ik nog aan die wisselende pootjesbril, de kleur paste uitstekend bij je outfit. Deze bril was geen lang leven beschoren, want ook ik deed destijds een uitstapje naar een goedkope zaak.

Als ik een bril nodig heb, ga ik naar de plaatselijke opticien. Gewoon kwaliteit en service. Kennis en kunde dichtbij. Niet goedkoop, maar wel betrouwbaar.

Mag ik een reclamespot verzinnen voor die opticien? Dan kom ik met de volgende: vrouw stapt de zaak binnen, past diverse monturen en krijgt deskundig advies, doet een uitgebreide oogmeting en stapt blij de zaak uit. Heel gewoon en zeker niet spectaculair, maar dat hoeft ook niet! Tot slot een leuke pakkende song oneliner als “Daar word ik blij van” met natuurlijk een prachtige uithaal. Voor die muzikale bijdrage moet je niet bij mij zijn, vraag daar Waylon maar voor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.