pensionado brrr wat een wind

Maar dan ineens giert de ijskoude wind weer om het huis. Laat de winterjas, sjaal en handschoenen nog maar even aan de kapstok hangen. Leg de winterkleren nog niet op zolder en zorg dat de laarzen nog voor het grijpen zijn!

Kruip lekker weg bij de tv onder een dekentje en geniet van de tijd binnenshuis. Doe de haard aan en laat je verwarmen. Maak nog meer leuke handwerkjes, lees boeken, spel de kranten, want over een paar weken moet je de tuin weer in! Achterstallig onderhoud plegen, gras maaien en de borders voorbereiden op mooi weer. Of ik daar nou op zit te wachten…..

Nog even binnen blijven, want het is code geel. Wat code geel? Niks aan de hand, alleen een beetje koud. Kunnen we daar niet meer tegen? Nee, de strenge winters zijn al lang geleden uit mijn geheugen verdwenen. Gewoon gewist. Het enige wat ik nog weet is: fietsen met een krant onder je jas, ijskoude tenen, glijden op het schoolplein, sneeuwpoppen maken, schaatsen op de kolk… lang geleden was er geen code, nee, het was gewoon winter en daarna…. komt de lente!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.