passieconcerten con amore in dalfsen en lemelerveld

Op het programma staat onder andere een uitvoering van ‘Die Sieben Worte Jesu am Kreuz ‘ van César Franck. Dat stuk verbeeldt op muzikale wijze het lijden van Jezus Christus. Daarnaast worden tijdens het concert op 28 maart ook enkele andere werken (o.a. ‘De Profundis’ van W. Gluck en ‘Da nobis pacem’ van Felix Mendelssohn) ten gehore gebracht.

Voor de beide concerten is Con Amore uitgebreid met een twintigtal gastkoorleden. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Tjako van Schie op de piano, Bert Bootsma op het orgel, Arjan v.d. Bos op de cello en Regina Ederveen op de harp. Als solisten werken mee Yvonne Boerdam (sopraan), Aart Mateboer (tenor) en Lars Teray (bas). De muzikale leiding is in handen van dirigent Wim van Lenthe.

De entree is gratis; wel is er een collecte bij de uitgang. Het concert in Dalfsen (tijdens een dienst) begint om 19.00 uur; dat in Lemelerveld om 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.