Home / archiefcentraal / paasshow bij holvo landbouwmechanisatie in lettele

paasshow bij holvo landbouwmechanisatie in lettele

Daarnaast zijn er nieuwe machines van Kuhn, zoals de Kuhn FBP 3125 ronde balen perswikkelcombinatie. Stiga heeft een nieuwe lijn accu-machines van 24, 48 of 80 volt: bijvoorbeeld de nieuwe Stiga Mulch loopmaaier met een accu van 80 volt, stil, zuinig en krachtig. Ook is er een nieuwe lijn maairobots (vanaf 899 euro). Daarnaast zijn er demonstraties van verschillende technieken voor onkruidbestrijding, zoals de Echo bosmaaier met draadborstels, Limpar onkruidborstels en warmwater onkruidverdelging. Verder zijn er verschillende aanbiedingen in de winkel. Er is een groot aanbod gebruikte machines.

De Paasshow duurt op vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur; op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op tweede paasdag van 10.00 tot 17.00 uur. Holvo is te vinden aan de Bathmenseweg 23b in Lettele, tel. 0570 – 551586.

Zie verder www.holvo.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.