open dagen bij aarnink in deventer

Aarnink bestaat bijna dertig jaar en is in een straal van zo’n veertig kilometer rondom Deventer verreweg de grootste producent van kunststof profielen voor raam- en deurkozijnen. Afnemers zijn particulieren, bedrijven, woningcorporaties of verenigingen van eigenaren. Aarnink werkt als onderaannemer op projectbasis ook voor bouwbedrijven, zowel in de renovatie- als in de nieuwbouwmarkt. Directeur Jos Blom en zijn beide zonen Mark en Stefan hebben de dagelijkse leiding over de onderneming, die 130 medewerkers telt en beschikt over een vloot van achttien bussen. De productie vindt geheel in eigen huis plaats. Overigens levert de fabriek ook dakkapellen, (rol)luiken, zonweringen, schuifpuien en gevelbekleding. In de showroom kunnen voorbeelden worden bekeken en toegelicht. Een afspraak is hiervoor niet nodig.

Aarnink is te vinden aan de Paderbornstraat 1 in Deventer. De deuren zijn op 17 en 18 maart geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Foto: Auke Pluim

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.