open dag stamboomonderzoek in wijhe

U kunt in het Wijhes Museum zoeken in diverse historische bronnen die niet via internet toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld gegevens uit de bevolkingsadministratie, oude foto’s, belastingregisters, kadastergegevens, krantenknipsels, bidprentjes, begraafregisters of oude kaarten. De toegang is gratis en u hoeft geen lid te zijn. Ook is ervaring met stamboomonderzoek niet nodig. De vrijwilligers helpen u hiermee graag op weg. 

Misschien beschikt u zelf over oude akten of foto’s uit uw familie of over uw woning of boerderij? U kunt een bijdrage leveren als de Historische Vereniging deze akten en foto’s mag scannen. Zij scannen ter plekke, dus het materiaal kunt u zo weer mee naar huis nemen. U doet de vereniging en anderen er een groot plezier mee.

De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De laatste dit seizoen is zaterdag 14 april. De hierop volgende is na de zomer op zaterdag 8 september. De vrijwilligers hopen u eens te ontmoeten en iets voor u te kunnen betekenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.