open dag bij voetencentrum elferink

Het combineren van de schoenenwinkel en het Voetencentrum bleek een goede zet. “Klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen”, legt podotherapeut en gezondheidswetenschapper Lieke van Buuren uit. “Denk bijvoorbeeld aan houdings- en bewegingsklachten bij kinderen of aan ouderen met specifieke klachten die horen bij diabetes of reuma. Ook zien we veel mensen met sportblessures die ontstaan door voetklachten.” Vaak maakt de podotherapeut steunzolen om klachten te verhelpen, maar ook andere therapieën zijn mogelijk. Lieke: “We maken onze podotherapeutische zolen zelf. Hierdoor kunnen we de zolen vaak de volgende werkdag al aan de klant leveren.” Onlangs is er ook een tweede locatie van het Voetencentrum geopend, deze is gevestigd bij Elferink Schoenen in Hattem.

In de winkels van Elferink Schoenen kunnen klanten een gratis 3D scan van hun voeten en enkels laten maken. Lieke: “Daarmee kunnen de verkoopmedewerkers nog beter advies geven over welke schoenen het beste bij de voeten passen. Ook kunnen klanten na de scan gelijk in de winkel een consult inplannen met de podotherapeut.”

Op zaterdag 17 maart staat Elferink Schoenen de gehele dag in het teken van voeten. Klanten kunnen scans van hun voeten laten maken en met een speciale drukplaat de druk onder hun voeten laten meten. Lieke: “We voorzien iedereen van gratis advies. Ook geeft onze pedicure Ineke de hele dag gratis voetmassages.” De open dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Elferink Schoenen is te vinden aan de Grotestraat 26 in Raalte. Klanten die voor 1 mei 2018 een afspraak bij Voetencentrum Elferink inplannen, profiteren bovendien van een mooie aanbieding.

Zie verder staging2.voetencentrumelferink.nl. Een afspraak maken kan eenvoudig online, maar even binnenlopen bij Elferink Schoenen of bellen (0572 745 050) is ook mogelijk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.