op safari met muziekvereniging salland

Het warme geluid van djembe’s en conga’s klinkt. Sinds de zomer staat Michel Schreuder voor de slagwerkgroep. Voor Lierderholthuis een nieuw gezicht maar hij geeft al jaren drumles in de regio. Graag laat hij horen wat hij met de jongens en meiden van de slagwerk groep voorbereid heeft.

Het orkest voert verschillende soorten Afrikaanse muziek uit. Van het gospel-achtige Baba Yetu, de musicalhit The Lion King tot het popnummer The Lion Sleeps Tonight. Heel divers maar met de garantie dat het swingt met een Afrikaanse beat.

Graag nodigen we u uit om op zaterdagavond 14 april vanuit Dorpshuis Lierderholthuis samen met ons de savannes van Afrika en het wildlife te komen ontdekken. De zaal is vanaf 19:30 open en houdt vanaf 20:00 uur uw verrekijker gereed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.