Home / archiefcentraal / nieuwe fractievoorzitter d66 olst wijhe

nieuwe fractievoorzitter d66 olst wijhe

Daarnaast zal hij de portefeuilles Sociaal Domein en Financiën behartigen. Maartje Lof zal binnen de fractie het Ruimtelijk Domein behartigen. Daarnaast zal zij het contact onderhouden met de D66 fracties in de omringende gemeenten.

Het ledenaantal van D66 Olst-Wijhe is de afgelopen jaren meer dan verdubbeld. Een deel van de leden was al betrokken bij de fractie. ‘Deze steunfractie willen we verder versterken’, vervolgt Maartje. Ook andere leden kunnen hier een rol in vervullen. ‘Daarmee willen we onze lokale kracht vergroten’, vult Rimmert aan. De komende tijd wordt hier verder aan gewerkt. D66 Olst-Wijhe kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en start vol optimisme in de nieuwe raadsperiode.

 

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.