nieuwe fractievoorzitter d66 olst wijhe

Daarnaast zal hij de portefeuilles Sociaal Domein en Financiën behartigen. Maartje Lof zal binnen de fractie het Ruimtelijk Domein behartigen. Daarnaast zal zij het contact onderhouden met de D66 fracties in de omringende gemeenten.

Het ledenaantal van D66 Olst-Wijhe is de afgelopen jaren meer dan verdubbeld. Een deel van de leden was al betrokken bij de fractie. ‘Deze steunfractie willen we verder versterken’, vervolgt Maartje. Ook andere leden kunnen hier een rol in vervullen. ‘Daarmee willen we onze lokale kracht vergroten’, vult Rimmert aan. De komende tijd wordt hier verder aan gewerkt. D66 Olst-Wijhe kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en start vol optimisme in de nieuwe raadsperiode.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.