Home / archiefcentraal / nieuwe fietsroute langs ijssel passeert olst en wijhe

nieuwe fietsroute langs ijssel passeert olst en wijhe

De fietsroute is opgedeeld in zeven dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen en volgt fietsknooppunten. Het levert in totaal 155 kilometer fietsplezier op in het fraaie en afwisselende landschap van de IJsselvallei met prachtige vergezichten en zijn eeuwenoude Hanzesteden.

De route is beschreven in de uitgave ‘Fietsen langs de IJssel’ van uitgeverij Anoda. De uitgave bevat duidelijke kaarten en beschrijvingen van de route en markante punten. Ook zijn parkeerplaatsen, horeca en oplaadpunten voor e-bikes aangegeven. Daarnaast is aan de routebeschrijving veel informatie toegevoegd over onder meer het ontstaan van de IJssel, de geschiedenis van de Hanze, de flora en fauna en de geologie van het IJsseldal. Het boek is te koop via www.anoda.nl. Kijk voor meer informatie op www.fietsenlangsdeijssel.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.