nieuwe fietsroute langs ijssel passeert olst en wijhe

De fietsroute is opgedeeld in zeven dagetappes, die als ommetjes zijn te fietsen. De route is ook als langeafstandsroute te volgen en volgt fietsknooppunten. Het levert in totaal 155 kilometer fietsplezier op in het fraaie en afwisselende landschap van de IJsselvallei met prachtige vergezichten en zijn eeuwenoude Hanzesteden.

De route is beschreven in de uitgave ‘Fietsen langs de IJssel’ van uitgeverij Anoda. De uitgave bevat duidelijke kaarten en beschrijvingen van de route en markante punten. Ook zijn parkeerplaatsen, horeca en oplaadpunten voor e-bikes aangegeven. Daarnaast is aan de routebeschrijving veel informatie toegevoegd over onder meer het ontstaan van de IJssel, de geschiedenis van de Hanze, de flora en fauna en de geologie van het IJsseldal. Het boek is te koop via staging2.anoda.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.fietsenlangsdeijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.