nieuw evenement voor ouders met jonge kinderen bij de flierefluiter

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders vragen stellen aan een aantal zorgverleners en instanties en ervaringen uitwisselen. Loopt mijn kind goed; eet en drinkt mijn kind genoeg; slaapt mijn kind voldoende?’ Zomaar enkele vragen die jonge ouders wellicht hebben en waarvan ze niet altijd weten aan wie ze die kunnen stellen. Dit evenement is een mooie gelegenheid om dit soort vragen te stellen. Ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die graag zwanger willen worden, is er veel informatie beschikbaar.

De aanwezige deelnemers zijn: ’t Hart Verloskunde, Mama Café Raalte, Logopediepraktijk Salland, Kinderfysiotherapie het Raan, Dietistenpraktijk VIP, Moeders voor Moeders, Blij Kaartje, Centrum voor Jeugd en Gezin, Zozijn Speelotheek Salland, Positief opvoeden en Oefentherapie Cesar (tevens slaapoefentherapie). Erwin Pronk, van de Flierefluiter, stelt het Blagenparadijs hiervoor beschikbaar en kinderen tot 2 jaar en ouders/ begeleiders hebben gratis entree. Word wijs in het Blagenparadijs duurt van 9.30 tot 11.30 uur.

Aanmelding via info@flierefluiterraalte.nl en vermeld daarbij ook de hoeveelheid kinderen en volwassenen. Gewoon even ‘binnen komen waaien’ kan ook. Meer informatie? Mail naar Marieke Elders, info@mariekeelders.nl of Mieke Schaftenaar, mieke@cesar-raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.