modeshow van schoenen van pekkeriet en hip en zo

Tijdens de modeshowavond zijn beide winkels geopend vanaf 19.30 uur. De modeshow (bij Hip en Zo) begint om 20.00 uur. Na de show is er alle gelegenheid kleding en schoenen te passen en te combineren. Met de te passen kleding nog aan kunnen de bezoekers daarvoor zo even naar Pekkeriet lopen. Met natuurlijk een hapje en een drankje. Jeannette Pekkeriet voelt een klik met haar ‘buren’ Daniëlle en Jacqueline van Hip en Zo Mode. “Eén telefoontje is vaak al genoeg. ‘Zullen we?’ ‘Ja, is goed, wij doen mee.’ We zijn al aan het fantaseren over een zomershow met een rode loper van de ene naar de andere winkel. Wachten we gewoon het mooie weer af.”

De ‘Vriendinnen van Pekkeriet’-avond op dinsdag 20 maart staat in het teken van de nieuwe schoenencollectie. “We vinden het altijd leuk om in het voorjaar onze winkel te presenteren aan het publiek”, stelt Jeannette. ” Alles staat er dan weer mooi fris bij. Je hebt tenslotte ieder half jaar een andere winkel. Koffie met iets lekkers bij binnenkomst. De winkel vol nieuwe schoenen, shawls en tassen. We hebben verschillende nieuwe merken, maar ook weer oude bekende merken zoals Ara, Ecco en Australian voor de heren. Net als andere jaren gaan we bij deze Vriendinnen van Pekkeriet avond weer op zoek naar andere ondernemers die zich willen presenteren. Pedicure Marja Ramaker heeft haar medewerking al toegezegd, andere ondernemers zoeken we er nog bij. Op deze dinsdag 20 maart viert ook overbuurvrouw ter Stal haar voorjaarsavond.”

Schoenen van Pekkeriet is te vinden aan de Dorpsstraat 23a.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.