meerderheid gemeente raalte voor de sleepwet

Een meerderheid van 55,3 procent is voor de Sleepwet. 38.9 procent is tegen en 5.8 procent heeft blanco gestemd. Van alle stemgerechtigden uit de gemeente Raalte heeft 58,9 procent daadwerkelijk gestemd. Dit is iets minder dan bij de gemeenteraadsverkiezingen, daar hebben namelijk 62,6 procent van de mensen gestemd. 

Aan de exitpoll over het referendum is een foutmarge van 5 procent verbonden. Dat geldt voor zowel de opkomst als de uitslag. Dat betekent dat de opkomst 5 procent lager of hoger kan uitvallen dan het geschatte percentage, dus tussen de 43 en 53 procent. Ook het totaal aan voor- en tegenstemmers kan zowel naar boven als naar beneden 5 procent afwijken van het percentage uit de exitpoll. Dat meldt NOS.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.