Home / archiefcentraal / luttenberg viert vrijheid dit jaar in eigen dorp

luttenberg viert vrijheid dit jaar in eigen dorp

“Vrijheid is niet vanzelfsprekend, kijk maar hoe de wereld er nu uitziet”, laat de organisatie weten. “Daarom moeten wij onze vrijheid in Nederland vieren en bewaken. Dat doen we dit jaar in eigen dorp. Van 15.00 tot 19.00 uur is er een afwisselend en aantrekkelijk muzikaal programma. Geniet ervan op het uitnodigende terras van de gezamenlijke horeca Luttenberg. Het vrijheidsvuur, met estafettelopers opgehaald uit Wageningen, brandt. Oude legervoertuigen omlijsten het geheel. Kom kijken, luisteren en genieten. Vier onze vrijheid en ons feest.”

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.