Home / archiefcentraal / louis degen nieuwe trainer handbaldames nieuw heeten

louis degen nieuwe trainer handbaldames nieuw heeten

Eline Nieuwenhuis-Bouman, speelster Nieuw Heeten Dames 1, is zeer verheugd met de komst van Degen. “Louis is een echte opleider en heeft een ontzettende goede visie op het spelletje. Hij geeft ons de juiste handvatten en ziet graag snel spel. Ook als het even niet loopt kan hij ons tijdens de wedstrijd met de juiste coaching weer op weg helpen. Hij heeft in de eerste periode bij Nieuw Heeten veel indruk op me gemaakt. We hebben er als team alle vertrouwen in dat we er samen een succes van gaan maken.”

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.