lokale politiek de straten op om kiezers te overtuigen

In Raalte troffen we de PvdA met de heren Vrielink en Zengerink. Lijsttrekker Arie Vd Wilt zat ziek thuis maar verzorgde wel de catering met warme saucijze broodjes tegen de kou. De SP zou ook aanwezig zijn vertelden de heren maar die hebben we niet kunnen ontdekken. Wel nog een eenzame dame van D66.

In tweede instantie vinden we in Heino Irene Weertman en Debby Steevensz toch in de buurt van de Gemeente Belangen aanhanger. De dames hadden het zo koud gehad dat ze even opgewarmd hebben bij een kachel in de buurt, maar ook zij poseren graag voor de camera en bieden een folder aan. Er is 21 maart dus wat te kiezen en aan de drukte in Heino te zien valt daar dus wat te halen voor de partijen.

Egbert den Daas van Lokaal Alternatief lijkt vooralsnog het makkelijkste te scoren gezien het gemak waar mee hij handtekeningen op haalt. Maar of dat ook allemaal stemmen voor hem zijn gaan blijft de 21e zien. Ook de andere partijen kregen veel bijval voor hun ideeën en hadden wat over het rondje om de kerk te melden. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.