Home / archiefcentraal / lokaal alternatief een vruchtbare politieke avond voor iedereen die een veilige fietsverbinding tussen raalte en heino een warm hart toedraagt

lokaal alternatief een vruchtbare politieke avond voor iedereen die een veilige fietsverbinding tussen raalte en heino een warm hart toedraagt

In het onderhandelingsresultaat over de bestuursovereenkomst kruispunt Bos is een optimale fietsroute van en naar Heino letterlijk en figuurlijk de sluitpost van de begroting.

Lokaal Alternatief vindt dat niet kunnen en heeft tijdens het debat garanties van de wethouder gevraagd opdat de zogenaamde fietslus+ondertunneling er gewoon komt.

De wethouder heeft in de eerste termijn van het debat te weinig concreet toegezegd.

Gelet op de bijdragen van overige fracties in de eerste termijn gaf mijn politieke gevoel aan dat er zo vlak voor de verkiezingen een meerderheid in de raad te vinden zou zijn voor een motie die het college zou opdragen er voor te zorgen dat de optimale fietsverbinding er gewoon komt ongeacht de bijdragen van andere instanties. Tijdens de schorsing bleek dat er ruime steun voor bijgaande motie zou komen. Dat de motie uiteindelijk unaniem werd aangenomen overtrof mijn stoutste verwachtingen. Dit was dus een vruchtbare politieke avond voor iedereen die een veilige fietsverbinding tussen Raalte en Heino een warm hart toedraagt.

Egbert den Daas
Lokaal Alternatief 

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.