lezing over bouwen met natuurlijke materialen

De afgelopen jaren zijn er veel van de zogenoemde biobased bouwmaterialen op de markt gekomen. Zelfs aannemers en bouwmarkten zijn hier niet altijd van op de hoogte of hebben hier geen kennis van. Rens Borgers is als projectleider betrokken geweest bij de bouw van ’t Leemhuus bij ’t Natuurlijk Huus en hij is medeoprichter van Kalkhennep Nederland. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Aanmelding voor de lezing Biobased bouwen kan via info@hetnatuurlijkhuus.nl. De kosten gaan via een donatie op waardebepaling achteraf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.