levenslange stadionverboden voor relschoppers eagles

Go Ahead Eagles schrijft: “De club heeft samen met de politie en de gemeente haar eerste evaluatie van de wedstrijd Go Ahead Eagles-De Graafschap gehad. Zij treffen gezamenlijk maatregelen tegen de personen die zich misdragen hebben.

De supporters die zich misdragen hebben op het veld moeten rekening houden met een levenslang stadionverbod voor De Adelaarshorst. Hetzelfde geldt voor de personen die zich schuldig hebben gemaakt aan meerdere misdragingen. Op korte termijn worden zij hierover geïnformeerd. Vanzelfsprekend worden deze personen ook doorgemeld bij de KNVB voor een landelijk stadionverbod.

De overige personen die zich misdragen hebben (veldbetreding, gooien/afsteken vuurwerk, etc.) worden direct doorgemeld aan de KNVB voor een landelijk stadionverbod. De personen die zich buiten het stadion hebben misdragen krijgen een tijdelijk lokaal stadionverbod opgelegd in afwachting van de beslissing van het Openbaar Ministerie.

De problemen in het stadion zijn veroorzaakt door een groep personen vanuit vak 19. Vanuit dit vak zijn in het verleden vaker problemen ontstaan. Het is noodzakelijk om ingrijpende maatregelen te treffen, om de veiligheid van eenieder in het stadion te kunnen waarborgen. Momenteel wordt er door Go Ahead Eagles een concreet voorstel uitgewerkt. Dit voorstel wordt volgende week met de gemeente en politie besproken.”

Wat vind jij?

[poll id=246]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.