lente kriebel fair op de horsthoeve

De Horsthoeve biedt kleinschalige dagbesteding aan personen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) waaronder dementie. In het plattelandsatelier wordt de creativiteit van de deelnemers tot uiting gebracht. De materialen die ze gebruiken (bijvoorbeeld om te schilderen) zijn van hoogwaardige kwaliteit. De doelen die worden gesteld, zijn toekomstgericht.

Gezond eten en (weer) leren koken zijn ook belangrijke doelen. Deelnemers die halfzijdig verlamd zijn leren weer om te koken. De maaltijden die worden bereid , krijgen andere deelnemers mee naar huis zodat ook zij een gezonde maaltijd eten. “Vaak zijn mantelzorgers dermate uitgeput dat ook zij blij zijn dat er eens per week voor hen wordt gekookt. Het mes snijdt dus aan twee kanten”, zo stelt het team van de Horsthoeve. Stichting Vrienden van de Horsthoeve wil de opbrengst van de dag gebruiken om de keuken wat aan te passen, zodat die ook gebruikt kan worden door mensen in een rolstoel.

De Lente Kriebel Fair duurt van 10.30 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Zie verder staging2.dehorsthoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.