legends of rock in raalte moet grootste tributefestival van oost nederland worden

Meer dan tien tributebands treden, verdeeld over twee dagen, op. Het moet het grootste tributefestival van oost-Nederland worden. De voorverkoop is begonnen; de eerste vijfhonderd kaarten zijn al weg.

Op vrijdag 22 juni zijn er vanaf 19.30 uur (terrein geopend vanaf 19.00 uur) optredens van ACinDC (AC/DC), Hollywood Rose (Guns n’ Roses), In Your Honour (Foo Fighters) en Stormbringer (Deep Purple). Op zaterdag 23 juni volgen vanaf 14.00 uur (terrein geopend vanaf 13.00 uur) shows van Damaged Justice (Metallica), Volbeer (Volbeat), Def Americans (Johnny Cash), The Fortunate Sons (CCR), Van Hagar (Van Halen), Hollywood Rose (Guns n’ Roses) en The Pinheads (rockclassics).

Legends of Rock Tributefestival komt in de plaats van Pedro Pico Pop dat dit jaar niet doorgaat. Het Raalter festival heeft vorig jaar ernstig verlies geleden en beschikt niet over genoeg reserves om dat op korte termijn te boven te komen. Mogelijk betekent dat zelfs het einde van het festival. Toch vindt de organisatie van het festival het zonde om na veertien edities te stoppen. “We hebben zo veel leuke dingen meegemaakt en enorm veel toffe bands een podium geboden. Maar doorgaan op deze manier is ook niet mogelijk.” Daarnaast roepen de organisatoren iedereen op om in 2019 een steentje bij te dragen aan een mogelijk nieuwe editie van Pedro Pico Pop. Daarvoor kan men mailen naar info@pedropicopop.com.

Meer informatie op staging2.legendsofrock-raalte.nl. Kaarten zijn te koop via die site en bij alle Primera-winkels. Een kaartje voor de vrijdag kost 15 euro; een kaartje voor de zaterdag 17,50 euro. Combitickets voor beide dagen kosten 27,50 euro.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.