lauk sexapp

Bijzonder was ook het verhaal rond CDA-kandidaat/raadslid Robert Vloedgraven. Hij stuurde, zeg maar geile apps naar Melanie Visscher van het prille lokale radiostation Salland Sound. Die had hij leren kennen tijdens een uitgezonden verkiezingsdebat. Die uitzending was mij eerlijk gezegd ontgaan. Ik ken Robert een beetje, ik app wel eens met hem, al klinkt dat nu opeens erg gewaagd, en weet dat hij zich enorm inzet voor het CDA en Raalte. Het sturen van die sexapps was natuurlijk een grote stommiteit, zeker in deze tijd van #MeToo. Je maakt je kwetsbaar als raadslid. Terecht dat Robert zich voor de verkiezingsdag terugtrok als raadslid, al kreeg hij op die woensdag nog 21 stemmen meer dan plaatsgenoot Henk Woertman van GemeenteBelangen.

Toch heb ik het gevoel dat er iets niet klopt. Melanie durfde door een angststoornis niet te stoppen met appen. Nu weet ik niet precies wat een angststoornis is, maar je kunt iemand heel snel blokkeren op een smartphone. Bovendien, als je een politiek debat kunt leiden en interviews geeft aan RTV Oost, dan zul je niet heel angstig aangelegd zijn. Edwin, de man van Melanie bracht de zaak aan het rollen. Je zou verwachten dat hij woedend was op zijn vrouw en Robert. Ikzelf zou dat zijn als mijn beterhelft zoiets deed. En andersom ook vrees ik. Edwin deed het om zijn vrouw te helpen, heel mooi, ging praten met het CDA en hield dat geheim. Tot er een adviseur kwam waarvan de naam niet genoemd mag worden. Er komt nog een extra beschuldiging bij dat Robert dit vaker doet en vervolgens komt alles in de publiciteit.

Normaal is dat nieuws voor lokale/regionale media. Alleen op dagen waarop de pers naar onderwerpen zoekt (in afwachting van het echte nieuws; de uitslagen) krijgt het meteen landelijke uitstraling. NOS, RTL, Nu.nl, Telegraaf, allemaal vonden ze het actueel en smeuïg. Als die adviserende kennis dat wist, bijvoorbeeld omdat het een politicus is, dan kan het bewust gedaan zijn om een partij of kandidaat te beschadigen. Als die geheimzinnige adviseur die golf publiciteit niet had voorzien, dan was het een slecht advies. Genoeg vragen dus. Waarbij de jarige burgervader Dadema wijze woorden sprak door dit een drama voor alle betrokkenen te noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.