landstede raalte mbo houdt open huis

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Voor aankomende studenten die het moeilijk vinden om een vervolgopleiding te kiezen zijn de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO aanwezig.

Ook over de andere opleidingen is volop informatie te verkrijgen.

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op staging2.landstedembo.nl.  Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs is er het gratis infonummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren). Zwolsestraat 63a, Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.