Home / archiefcentraal / landstede raalte mbo houdt open huis

landstede raalte mbo houdt open huis

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Voor aankomende studenten die het moeilijk vinden om een vervolgopleiding te kiezen zijn de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO aanwezig.

Ook over de andere opleidingen is volop informatie te verkrijgen.

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl.  Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs is er het gratis infonummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren). Zwolsestraat 63a, Raalte.

Lees ook

Nieuw kapbeleid particuliere bomen binnen bebouwde kom

RAALTE – Bomen op particuliere terreinen in de kernen van de gemeente Raalte mogen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.