kop koffie van zorgkantoor midden ijssel in week van zorg en welzijn

Medewerkers van het Zorgkantoor Midden IJssel bezoeken in de ‘Week van zorg en welzijn’ elke dag een zorglocatie: ’t Dijkhuis (Bathmen), InteraktContour Tamarinde (Deventer), Trimenzo Het Grotenhuis (Twello), Schuilenburg (Raalte) en Woon- en zorgcentrum Humanitas (Deventer).

Samen met een barista schenken de medewerkers van het zorgkantoor de bewoners en medewerkers een heerlijke kop koffie in. Zij stellen zichzelf en het zorgkantoor voor en beantwoorden vragen over de langdurige zorg. Bovendien staan zij klaar om de bewoners te halen en te brengen naar de barista koffiebus. ‘Ook zien we dit als een mooie gelegenheid om in de Week van zorg en welzijn de medewerkers van de betreffende locaties een blijk van waardering te geven voor hun dagelijkse zorginzet’, aldus Rianne Koolhof van het zorgkantoor.

Het Zorgkantoor Midden IJssel voert de Wet langdurige zorg (Wlz) uit voor inwoners van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Kijk voor meer informatie op staging2.zorgkantoormiddenijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.