Home / archiefcentraal / koninklijke onderscheiding voor eef nijhoff

koninklijke onderscheiding voor eef nijhoff

Foto: Evert Jan Goos

Eef Nijhoff werd bij zijn afscheid van dertig brandweer jaren door burgemeester Han Noten een Koninklijke Onderscheiding opgespeld.

De graad is: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decorandus ontplooide de volgende activiteiten: 1987 – 2017 lid van de vrijwillige brandweer Dalfsen, post Lemelerveld (Veiligheidsregio IJsselland). Eveneens werden een aantal jubilarissen gehuldigd. Liset Overgoor en Marcel Veltmaat voor 12.5 jaar brandweer dienst. Alex van de Berg, Ronnie Eilert en Gerard Masman voor 25 jaar en John Exel en Gerard Heerink voor 30 jaar trouwe dienst. Drie aspiranten kregen een aanstellingbrief en een boeket bloemen. De jubilarissen ontvingen een oorkonde, een medaille plus een cadeaubon en uiteraard een bloemetje. Eef Nijhoff kreeg naast een K.O. een afscheidsoorkonde en een medaille voor 30 brandweerjaren. De bloemen waren voor zijn echtgenote Klazien.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.