Home / archiefcentraal / koe emma uit wesepe gehuldigd als koe van het jaar

koe emma uit wesepe gehuldigd als koe van het jaar

Emma heeft haar titel te danken aan haar goede prestaties op het gebied van vruchtbaarheid, celgetal en eiwit. Zo kalfde ze drie keer binnen het jaar en ligt haar celgetal net beneden de 40 in haar huidige lactatie.

Bij de huldiging was onder andere Marcel Blind, lijsttrekker van Gemeentebelangen Olst-Wijhe, aanwezig. De partij laat weten: “Gemeentebelangen is trots op onze agrarische sector en vindt dat ‘boeren’ mogelijk moet blijven. Samen met de sector willen we oplossingen zoeken voor een gezonde leefomgeving en een verantwoorde inrichting van het platteland.”

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.