klink nijland kwiek versterkt zich met danique de jong

Foto: Johan Wolff

Technisch manager, Monique Swartjes, is aangenaam verrast met de komst van Danique die zich zelf meldde bij Kwiek. Na een training en een gesprek was Danique er wel uit. Het snelle en offensieve spel van Kwiek spreekt haar aan. Danique hoopt bij kwiek haar spelplezier terug te krijgen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Danique is een ambitieuze speelster, harde werker en een vechter. Op de cirkel staat ze duidelijk haar “mannetje”. Ze is een ware plaag voor de verdediging. Qua persoonlijkheid past ze goed binnen de selectie, het is een talentvolle speelster die goed weet wat ze wil.

Met de komst van Danique is de selectie van Kwiek voor het nieuwe seizoen bijna rond. Jan Majoor de nieuwe trainer krijgt een grote talentvolle selectie tot zijn beschikking en is hier erg blij mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.