kinderhulp zoekt vrijwilligers voor komende collecte

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. “Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!”

Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijk organisator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen. Aanmelden kan bij:

Adriana Peters: tel. 06-15384557
Anneke Haagsma: tel. 06-29466112

Aanmelden kan ook via: collecte@kinderhulp.nl. Voor nadere informatie kunt u bellen met de bovengenoemde plaatselijke organisatoren van de collecte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.