kapsters knippen 550 bij elkaar voor team tineke

Stef Nijboer, Bert van Leussen, Gerrit Pieter Roetert Steenbruggen, André Assink, Martin Westerbeek, Jasper Nijhuis en Henk Temmink, allen lid van deze mountenbikeclub gaan op 31 mei meerdere keren de Mont Ventoux te lijf om geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak van ALS.

De opbrengst van deze spontane actie van Nicolette en Mariska is €551,50 en wordt in zijn geheel gedoneerd aan de stichting ALS Nederland in het kader van Tour du ALS, Samen trappen we ALS de wereld uit.

“We vonden dat we onze mannen moesten ondersteunen en door middel van deze knipactie konden we een mooie bijdrage leveren”, aldus een enthousiaste Nicolette.

Team Tineke uit Wijhe gaan op de komende Koningsdag heuse Koningskoeken verkopen die gebakken zijn door de bakkers van De Parabool uit Broekland op de Koningsmarkt in Wijhe.

Bewoners van Lierderholthuis gaan dit geweldige initiatief ook steunen door samen met de mountainbikeclub op zaterdag 28 april a.s. een grote actiedag in en rondom het dorpshuis Lierderholthuis en café d’Olde Wettering te orgasniseren. Hierbij zal ‘samen in beweging en verbinden’ centraal staan. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden waarbij jong en oud zich aan kan sluiten waaronder . Uiteraard gaat de opbrengst naar ASL Nederland. Meer info over de actiedag is te vinden op staging2.lierderholthuis.com.

Wil jij meer informatie over Tour du ALS of een eigen donatie doen? Dat kan via de teampagina van ‘Team Tineke uit Wijhe’ op staging2.tourduals.nl/team/team-tineke-uit-wijhe. Hier kun je ook zien wat Team Tineke al bij elkaar verzameld heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.