kandidaat raadslid d66 raalte neemt plaats in regiegroep belevingsvlucht lelystad

Om de belevingsvlucht te laten aansluiten bij verwachtingen van bewoners en andere betrokkenen, is op initiatief van het Ministerie een regiegroep samengesteld. Tijdens een speciaal daarvoor belegde bijeenkomst in Zwolle werden afgelopen woensdag geïnteresseerden ingewijd in de uitgangspunten van de regiegroep.

De leden van de regiegroep gaan de geluidsmetingen in kaart brengen, registeren de belevingen van omwonenden, definieert de randvoorwaarden voor de vlucht en zorgt na afloop voor een rapportage en evaluatie.

“Ik ben zelf al lange tijd erg kritisch op het dossier van Lelystad Airport. Ook als kandidaat-gemeenteraadslid voor D66 Raalte ben ik vanuit de steunfractie gefocust op een zuivere procesgang. Met die invalshoek ben ik blij dat ik voor mijn achterban in Salland nu kan meewerken aan de vormgeving van de belevingsvlucht en de resultaten met hen kan delen”, laat Hans van Holten weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.