kabaal viert 35 jarig bestaan tijdens dorpsfestival in bathmen

Op dit moment kunnen diverse bands en artiesten bevestigd worden, waaronder Høken met de Heinoos, The Euros, Jacques Herb, Ronnie Ruysdael, The Pianohouse, Harten 10, Gust, Reeperbahner Stimmungsmacher, Johnny and the Gangsters of Love, Erik Hulzebosch en Wimke van Diene. Het programma wordt gepresenteerd door DJ Rob Wibbelink.

Naast het programma in de festivaltent, zijn er meer activiteiten op de brink, zoals een draaimolen voor de kleine jeugd, diverse straattheaterartiesten en kan de bezoeker smullen van de diverse aanwezige foodtentjes op het terrein, met o.a. ambachtelijke gehaktballen en huisgemaakte spareribs. Ondanks het uitgebreide programma is het festival gratis toegankelijk.

De Bathmense all-round band Kabaal bestaat in 2018 maar liefst 35 jaar. Inmiddels is er een hele generatie bekend met de band. Kabaal waardeert dat zij al die jaren zo vaak is gevraagd om te spelen op alle mogelijke plekken: cafés, kroegen, zalen, tenten, kermissen, paasvuren en andere feesten. Om het 35-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij te laten gaan en om iets terugdoen voor alle muziekliefhebbers van jong tot oud, is het plan ontstaan om een spetterend festival te organiseren op hun eigen manier, in een mega festivaltent, midden in het centrum van Bathmen.

De aftrap van het officiële programma werd afgelopen donderdag gevierd door het ondertekenen van de overeenkomsten tussen de stichting Kabaal, Grolsch en TTM Eventfacilities, official suppliers van het festival op 26 mei aanstaande.

Het terrein is geopend vanaf 15.00 uur. Het muziekprogramma start om 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op staging2.veurdebakker.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.