julian van lohuizen prolongeert nederlandse titel sanitair en verwarming

Als leerling-monteur volgt Julian zijn opleiding bij InstallatieWerk en het Deltion College. In totaal deden veertien kandidaten mee aan de landelijke finale in Hengelo. De kandidaten moesten binnen een bepaalde tijd diverse werkstukken maken; dit alles diende te gebeuren op basis van gemaatvoerde tekeningen en middels verschillende leidingsystemen en met grote mate van eigen inzicht. De deelnemers werden door een deskundige jury, afkomstig uit de branche, individueel beoordeeld op vakmanschap bij de montage, planning en organisatie, samenwerking, maatvoering, netheid, oplevering, werking en gereedheid van de installatie en natuurlijk op de veiligheid.

Door het behalen van het Nederlands Kampioenschap is Julian een grote kanshebber om deel te nemen aan de Euroskills in Boedapest Hongarije. De deelnemers aan de Euroskills worden in april bekend gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.