Home / archiefcentraal / jeugdsoos hoonhorst op zoek naar snoeimateriaal voor paasvuur

jeugdsoos hoonhorst op zoek naar snoeimateriaal voor paasvuur

Door de enorme inzet van de plaatselijke jeugd, vastberaden vrijwilligers en trouw gesteund door lokale bedrijven, grondeigenaren en omwonenden is het mogelijk dit evenement jaarlijks te kunnen laten plaatsvinden. Ten aanzien van de inname van snoeimateriaal zijn de volgende regels opgesteld: inname vindt uitsluitend plaats op zaterdagochtend 3 maart, 10 maart, 17 maart en 24 maart tussen 8.30 en 12.00 uur. De organisatie bepaalt of de weersomstandigheden en terreingesteldheid de inname daadwerkelijk toelaten.

Aan het aangevoerde snoeimateriaal worden de volgende strikte eisen gesteld:
Alleen vers, houtachtig, bovengrondssnoeimateriaal met een maximale diameter van 10 cm wordt geaccepteerd. Ondergrondse stronken van zowel bomen en struiken, evenals bladafval, grond, zand en graszoden worden niet geaccepteerd. Verontreinigingen als kunststof, metalen, constructie-/tuinhout, steen, puin of anderszins worden niet toegelaten.

Ladingen die niet geheel voldoen aan de gestelde criteria of met verontreinigingen als voornoemd worden in zijn geheel geweigerd. Dit jaar is het niet toegestaan om containers met snoei afval te brengen. Platte wagens, aanhangers en dergelijke is wel gewoon toegestaan. bij twijfel kunt u bellen : 0610324914. Genoemde bepalingen vloeien rechtstreeks voort uit toepasselijke milieuwetgeving.

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.