insluiping bij booijink snel opgelost

Vannacht twitterde Frank de Jonge, wijkagent van Heeten-Broekland, dat er getuigen werden gezocht in verband met een insluiping rond 00:00 bij Booijink aan de Schoolstraat in Raalte. De ‘daders’ zouden goed op de beveiligingsbeelden te zien zijn.

Misverstand
Vrijdagmiddag werd de zaak opgelost. De wijkagent meldde op Twitter dat het een misverstand betrof. “Bekenden van de firma kwamen kennelijk onaangekondigd langs en de medewerker (her)kende hen niet op de camera’s. Pluim voor voor de oplettende medewerker en de daarop volgende melding!”

[tweetwidget type=”single” query=”971952082872913920″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

[tweetwidget type=”single” query=”972100273610133504″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.