inplant ruilservice bij huyskweker pot in marienheem

De klant kiest vervolgens een mengsel of sortering. De medewerkers van Huyskweker Pot zorgen er vervolgens voor dat de bakken ingeplant worden. Rond half mei kunnen de klanten die kant en klare bakken, gevuld met bloemen, weer ophalen. Het is ook mogelijk deze balkonbakken en vierkante terrasbakken nieuw te bestellen.

De ronde hangpotten (Optimaxx en de Royal-top) kunnen vanaf eind april één op één omgeruild worden voor een nieuw bloeiende hangpot. HuysKweker Pot neemt dan de oude van voorgaande jaren in, mits schoon en heel, waarna de klant een nieuw gevulde met omruilkorting kan uitzoeken. HuysKweker Pot is gevestigd aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem.

Zie ook staging2.huyskweker-pot.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.