Home / archiefcentraal / inplant ruilservice bij huyskweker pot in marienheem

inplant ruilservice bij huyskweker pot in marienheem

De klant kiest vervolgens een mengsel of sortering. De medewerkers van Huyskweker Pot zorgen er vervolgens voor dat de bakken ingeplant worden. Rond half mei kunnen de klanten die kant en klare bakken, gevuld met bloemen, weer ophalen. Het is ook mogelijk deze balkonbakken en vierkante terrasbakken nieuw te bestellen.

De ronde hangpotten (Optimaxx en de Royal-top) kunnen vanaf eind april één op één omgeruild worden voor een nieuw bloeiende hangpot. HuysKweker Pot neemt dan de oude van voorgaande jaren in, mits schoon en heel, waarna de klant een nieuw gevulde met omruilkorting kan uitzoeken. HuysKweker Pot is gevestigd aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem.

Zie ook www.huyskweker-pot.nl

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.