inloopbijeenkomst n348 raalte naar ommen

Hier komt u meer de weten over het ontwerp, de werkzaamheden en de planning. Ook kunt u vragen stellen aan medewerkers van de provincie Overijssel en de aannemer BAM. De gemeente Dalfsen is ook aanwezig en geeft informatie over ’t Febriek.

Waarom verbetert de provincie de N348?

De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop helaas nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten.
Meer informatie vindt u op staging2.overijssel.nl/n348 of volg het project op staging2.facebook.com/n348raalteommen 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.