informatieavond over solliciteren

Wil jij ook zelfbewuster worden, vertrouwen in jezelf krijgen en meer zekerheid uitstralen? Tijdens deze Walk&Talk krijg je door middel van leuke vragen snel inzicht in wie je bent, wat je laat zien en hoe je gezien wordt. Samen met de andere deelnemers beleef je een interactieve ochtend.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.