indoor paardenconcours in heeten

Op vrijdagavond wordt om 19.00 uur gestart met de B en L-dressuur en op zaterdag wordt het programma vanaf 10.30 vervolgd met de oefendressuur en de klassen B tot en met M2. Op zondag 11 maart komen de springruiters aan hun sportieve trekken in de manege aan de Schöpkesdijk. Om half 8 starten de laagste klassen en aan het eind van de middag worden de klassen Z en ZZ afgewerkt op een hoogte van respectievelijk 1.30 en 1.35 meter.

Op zondag 18 maart binden de leden van de rijvereniging Heeten de strijd met elkaar aan. Dan vinden de clubkampioenschappen plaats. Om negen uur start de dressuur en in de middag komen de springruiters aan bod. Als de clubkampioenen van 2018 bekend zijn wordt dat natuurlijk gevierd, dat gebeurt met een drankje en een warm buffet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.