iedereen kan sporten laat je niet beperken

“Top Fit Salland organiseert een sport-uur, speciaal voor mensen met een beperking. Jong of oud maakt niet uit. Dit in samenwerking met Buurtboerderij Het Oosterbroek en het Landelijke fonds Grenzeloos Actief. Dit fonds maakt sporten en bewegen voor iedereen met een beperking mogelijk. Ook als je een beperking hebt is het belangrijk om zo fit mogelijk te blijven. Dat kan nu in Luttenberg. Sporten in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht.

Hoe gaat het in zijn werk? Bij aanmelding krijg je een individueel kennismakings-uur met Mathijn. Samen kijk je naar de lichamelijke mogelijkheden op het gebied van bewegen. Daarna ga je mee sporten in een kleine groep. Hierbij wordt dan rekening gehouden met de mogelijkheden die je hebt. Bewegen en gezelligheid staan voorop. Na het sporten kan je napraten onder het genot van een kop koffie of thee.

Is vervoer een probleem? Geef dat aan, dan wordt dat in samenwerking met de Zonnebloem opgelost. Inmiddels hebben we al ervaring opgedaan, omdat er een groep van de Buurtboerderij Het Oosterbroek al volop sport op de woensdagmiddag. Deze mensen zijn reuze enthousiast. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan naar het ‘Open uur’ op zaterdagmiddag 24 maart 14.30 uur. Aanmelden of meer informatie vragen kan altijd bij Mathijn op 06-53330106 De eerste groepsles start op vrijdag 6 april om 11.00 uur ‘s morgens.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.