Home / archiefcentraal / honderd kaarsjes voor manna hollewand

honderd kaarsjes voor manna hollewand

Manna Hollewand-Reimink is geboren op 28 februari 1918 in een gezin van acht kinderen. Zes meisjes en twee jongens. Ze woonden aan de Veenweg in Luttenberg. In haar jonge jaren ging Manna ‘s ochtends na de pannenkoeken lopend naar school. Tot haar huwelijk werkte ze in Luttenberg als kraamhulp.

In 1959 trouwde Manna met Gait Hollewand. Na zijn overlijden in 1995 verhuisde ze naar Heino. De laatste jaren woont ze met heel veel plezier in het Wooldhuis. Manna heeft vier kinderen, negen kleinkinderen en elf achterkleinkinderen. Ze geniet nog een goede gezondheid en leest de krant nog zonder bril.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.