hans visscher schoolvoetbaltoernooi

Foto: De Ichthus uit Lemele verdedigt de titel bij de meisjes

Om 18.00 uur zijn alle poulewedstrijden gespeeld en de finalisten bekend. Vrijdagavond worden de finales gespeeld op dezelfde locatie. De eindstrijd bij de meisjes begint om 18.00 uur, gevolgd door de finale bij de jongens welke om 19.00 uur gepland staat.

Na deze wedstrijden is duidelijk welke scholen zich een jaar lang voetbalkampioen van Ommen mogen noemen en volgt in clubhuis De Spil de uitreiking van de kampioensbekers. De titel wordt bij de meisjes verdedigd door de Ichthus uit Lemele bij de meisjes en de Sint Bernardus bij de jongens.

Meer info op website staging2.ovc21.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.